! DE WINKEL IS OPEN OP MOEDERDAG 12/5 !
vanaf 10u – 13u

BisArts bestaat 5 jaar en dat vieren wij! Gedurende het weekend van 2-3 november 2024 wordt gefeest! Van harte welkom!!

Goodies:
originele cadeautjes

De goodies of originele cadeautjes van Point de Vie zijn “Niets om in de kast te belanden!”
Alle producten die je bij Point de Vie vindt hebben een link met letters.
Van decoratie-en geschenkartikelen tot wenskaarten en snuisterijen. Als het moeilijk is om uit te drukken wat je echt bedoelt, kan je met een klein gebaar heel veel zeggen. Die persoonlijke boodschap, net die ene quote, die alles verwoordt, vind je bij Point de Vie.

Vind jouw ding tussen onze originele cadeautjes:

Point de Vie

Zusss

Een ode aan de kunst ! “De Menagerie” van Melchior d’Hondecoeter vormde van in het begin hun inspiratiebron.  Het prachtige kleurenpalet en de exotische beestenboel liggen aan de basis.

Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle originele cadeautjes die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items.

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en fijne materialen past de hele collectie binnen de herkenbare Zusss levensstijl. Ook de pakkende teksten op bijvoorbeeld kaarten en kussens zijn erg herkenbaar. Denk aan teksten als: die glimlach staat je goed, hé leukerd, geniet van de dingen, mijn favoriete plekje is naast jou of met jou is alles leuker… Het merk gaat daarin niet direct mee met de trends, maar ontwerpt vanuit het hart en blijft daarmee dicht bij zichzelf.

Point de Vie

Räder

Räder heeft een uitgebreide collectie aan decoratie- en interieuratikelen met een zacht, landelijk karakter. Romantische zielen vinden zeker hun gading in het aanbod van vazen, kannen, servietten, magneten, wenskaarten en andere originele cadeautjes.

Point de Vie

Corckcicle

Hoe koel je wijn tot de perfecte drinktemperatuur, zonder de rommel van een ijsemmer? De missie van Corkcicle is nog steeds dezelfde: van elke slok een ervaring maken. Hoe kunnen we alledaagse dingen aanpassen om ze beter te maken? Hoe kunnen we waarde toevoegen aan alledaagse momenten? 

Deze uitdagingen prikkelen en stimuleren hen om coole dingen met betekenis te creëren.Stijl en duurzaamheid mogen geen afwegingen zijn. Bij Corkcicle geloven ze in het creëren van producten die de persoonlijke stijl verbeteren en tegelijkertijd de persoonlijke impact op de planeet verminderen. De kantines, bekers, steelloze wijnbekers, mokken en rietjes zijn volledig herbruikbaar, dus u kunt er een goed gevoel bij hebben om ze elke dag een deel van uw leven te maken. 

Corkcicle werkt samen met liefdadigheid :

water om ervoor te zorgen dat elke aankoop van Corkcicle-produkten schoon water brengt voor mensen in nood ! Wanneer u een Corkcicle koopt, helpt u mee aan de financiëring van projecten voor schoon water over de hele wereld!

Point de Vie

Lexon

Van Lexon vind je in Point de Vie de “ON/OFF” wekkers en boxen in kleine en grote versie, in talloze kleuren. Leuke, handige producten die stralen in hun eenvoud!

Trees for All

Zij verkopen veel producten gemaakt van papier. Daarom doneren zij een deel van hun omzet naar Trees for All. 

Trees for All zorgt voor meer bomen en bos wereldwijd en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet.

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Point de Vie

Plint

Bij Plint draait het altijd om poëzie of beeldende kunst of om een combinatie van die twee disciplines. Uitgever van poëzieposters, raamgedichten, poëziekaarten, poëzie om te kussen.  Hun missie : Plint wil zo veel mogelijk poëzie en beeldende kunst onder de aandacht van zo veel mogelijk mensen brengen.

Point de Vie

Vertellis

Een gewaagd doel zorgt voor een mooi verhaal…

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door – juist in onze haastige samenleving – goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.  Binnen 5 tot 15 jaar zal er veel veranderen in de wereld. We zien het nu al! Technologie wordt steeds meer onderdeel van ons dagelijks leven. Schermtijd neemt de plek in van natafelen en ‘maar door blijven gaan’ is belangrijker geworden dan zelfreflectie.

Bij Vertellis zijn we er van overtuigd dat waardevolle offline tijd en aandacht voor jezelf en elkaar dé manier is om op een gezonde en bewuste manier om te gaan met deze veranderingen. Het is daarom onze missie om wereldwijd een positieve impact te maken op de manier waarop mensen verbinden; met elkaar en zichzelf.

Onze initiatieven zijn ontworpen voor het creëren van waardevolle offline momenten, zelfreflectie en betekenisvolle gesprekken met de mensen om wie je geeft.

Wil je onderdeel zijn van deze revolutie en je laten inspireren door samenzijn, reflectie en zelfbewustzijn? Doe dan met ons mee!

nieuwjaarskaart 2021 7

created by Ille

Voor een persoonlijke touch kan je terecht bij mij.  Een vleugje originaliteit is gegarandeerd één van mijn troeven.  Voor het aankleden van een gedekte tafel, een gepersonaliseerde wenskaart, een originele doos, een persoonlijk boekje … hulp nodig bij de organisatie van jouw feestje ? Alles kan bij Point de Vie.  Kom gerust langs ! 

Point de Vie

helen b

helen b – alias voor Helen Blanchaert – is een creatieve duizendpoot, die van haar illustraties een universum van grappige karakters, dieren, vreemde creaturen en geanimeerde letters maakt. Deze komen eerst tot leven aan haar tekentafel en krijgen daarna een nieuw leven op porseleinen servies, t-shirts, donsovertrekken, papierwaren en allerlei andere originele cadeautjes.

Point de Vie

Mooi door mij

Supermooi concept

Mooidoormij.nl is een concept waar je echt even bij stil moet staan. Een groepje ontwerpers ontwikkelde een aantal heel mooie originele cadeautjes, die door mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen worden gemaakt. Wat goed. En wat zijn de producten mooi. Je zíet gewoon dat deze kaarsen, zeep en gebaksschotels (om maar een paar producten te noemen) door mensenhanden worden gemaakt. En dat hier heel veel trots en liefde achter schuilgaat, staat buiten kijf. De opbrengsten van deze producten worden gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. En zo is de cirkel weer rond!

Point de Vie

Give-X

Aandacht voor elkaar!

Het versturen en geven van wenskaarten is springlevend en leuk. Ondanks Facebook, WhatsApp en dergelijke is niets zo persoonlijk als het krijgen van een echte wenskaart met daarin lieve, warme woordjes of een leuke anekdote.

Naast een verjaardag, geboorte of huwelijk zijn er tientallen andere momenten dat je een ander kunt laten weten aan hem of aan haar te denken. Zomaar om weer eens af te spreken, bij zwangerschap of ander geluk, mooie woorden bij een pittige periode van ziekte of burn-out, gewoon omdat je aan de ander denkt … Juist op deze momenten is het mooi en bijzonder als we aandacht hebben voor elkaar.

Point de Vie

Nuuna

Een notebook van Nuuna wil gevuld zijn met goede, maar ook met slechte ideeën, met spontane indrukken, gedachten, stemmingen of schetsen. Het wordt kostbaarder en persoonlijker bij elke korte toon en bij elke koffievlek. Maar alleen iets dat met aandacht voor detail is gemaakt, kan zelfs kostbaarder worden. nuuna notebooks hebben daarom een ​​binnenkant van Zweeds fijn papier met een degelijk puntraster dat geschikt is voor zowel schrijven als schetsen. Het is met de draad genaaid en gebonden in fijne materialen zoals soepel gelijmd leer. Het is bijzonder zacht en lijkt zijden mat. Tegelijkertijd is het zeer duurzaam en flexibel – het krijgt geen knikken of rimpels. Functies die zich in het dagelijks leven terugbetalen.

De hoesmotieven worden handmatig aangebracht via zeefdruk. Zeefdruk werd al gewaardeerd door kunstenaars zoals Andy Warhol en Roy Lichtenstein vanwege de zeer intense kleurentoepassing. Laten we naar de innerlijke kwaliteiten gaan: de perfecte vlakheid stelt u in staat om over de pagina’s te schrijven en biedt voldoende ruimte voor lange teksten en grote schetsen.  

Kortom: De notebooks van Nuuna zijn ontworpen en geproduceerd zoals we dat willen – zonder compromis !

Point de Vie

Raumgestalt

Raumgestalt ontwerpt, produceert en verkoopt prachtig gevormde artikelen die bedoeld zijn voor gebruik en waardering.

Ze wensen meer zintuiglijkheid in deze wereld en streven ernaar ons te verzetten tegen alles wat haastig en luidruchtig is in onze dagelijkse omgeving. Door de taal van hun producten realiseren zij een omgeving van eenvoud en duidelijkheid. Concentratie en kalmte zijn de kwaliteiten die aanwezig zijn in al hun producten. Ze spreken voor zich met de overtuiging die de materialen bieden – zonder overbodige decoratie weg te laten. 

Hun producten creëren een omgeving van inspiratie om zelf creatief te zijn. 

Raumgestalt nodigt uit om uw eigen leefruimte te creëren.

Point de Vie

Bloom

Bloom creeërt wenskaarten die kunnen geplant worden.  Een kaart die toch iets langer aanwezig blijft … Vergeet-me-nietjes, lavendel … of toch liever iets gekruid ? Koriander, tijm … neen toch bij voorkeur iets gezonder ? Geen probleem, tomaatjes, worteltjes, salade … Het kan allemaal bij Bloom ! Hoe zot is dit ? 

Point de Vie

ontwerp Ruth

originele, eigentijdse wenskaartjes.  Neen, geen uitgebreide collectie, maar wel ontwerpen die continu up to date zijn ! Er wordt volop gespeeld met letters.  Ze brengen een boodschap zonder veel tralala … 

Point de Vie

Design Letters

Met zijn realisaties als inspiratie hebben de nabestaanden van architect Arne Jacobsen Design Letters uitgebouwd tot een prachtig merk van geschenkartikelen, wenskaarten, klein meubilair,…
In de collectie van Design Letters heeft alles een functie en het uitgesproken karakter van dit merk vindt zijn uiting sterke
zwart-wit combinaties.

Point de Vie

Arne Jacobsen & Fritz Hansen

Met hun eenvoudig en stijlvol design hebben beide ontwerpers hun stempel gedrukt op de interieurwereld. De stoelen in Point de Vie zijn van dit merk en kan je ook aankopen. Dat geldt trouwens voor alle meubilair in het atelier.

Point de Vie

Natural Life

Met een kleurrijke ‘bohemien’ look en leuke hebbedingen richt dit merk zich vooral op het jonge volkje. En ook hier hebben de kettingen, sleutelhangers, thermosflessen en draagtassen die je in Point de Vie vindt, allemaal een letter of een fijne quote.

Q de Bouteilles

Q de Bouteilles

Q de Bouteilles is het geesteskind van twee jonge creatievelingen die oude wijnflessen recuperen tot trendy glazen en vazen. Of hoe je met wat verbeelding een simpel wegwerpproduct kan omvormen tot een schitterend gebruiksvoorwerp!
De producten van Q de Bouteilles krijgen een persoonlijke boodschap met tekst mee.

Point de Vie

Moebe

Dit Scandinavisch designmerk straalt in eenvoud. Pure, krachtige ontwerpen, gereduceerd tot hun essentie, die resulteren in intuïtieve en eerlijke producten.

Point de Vie

Goegezegd

“Say it with a quote & stick it on your wall” met de zelfklevende quotes van GOEGEZEGD!
Dit Belgisch ‘new kid on the block’ label heft woorden, gevoelens & gedachten tot een hoger niveau met zijn ‘sticky quotes’ die op virtueel alle effen oppervlakken gekleefd kunnen worden.

Quotes met een knipoog, samengevat in een glanzende collectie voor elke gelegenheid.

Snuister verder in onze originele cadeautjes op onze Webshop!