Point de Vie

embossing

Blinddruk is een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt.  Door de schaduwwerking wordt de afbeelding zichtbaar.

Embossing is niets anders dan een reliëf in papier maken. Het papier wordt vervormd door een patroon erop te maken door middel van een rilpen en mallen.

Breng zelf een copy mee van jouw favoriete woord, tekening, symbool ! We creëren een sjabloon en gaan daarmee aan de slag ! 

Deze techniek kan met allerhande andere creaties gecombineerd worden.

Hier is geen voorkennis vereist.  Wanneer je beschikt over een embossingpen, dun karton, mesje, potlood, snijlat, snijmat, dan kun je die gerust meebrengen.  Alle materiaal ligt uiteraard ter beschikking.

Data
donderdagavond 19u-22u

07/05/2020

Prijs
€ 40.00.-/pp (all-in)

INSCHRIJVEN

 

Point de Vie

letters op textiel

4 avonden waarin je jouw eigen "schrijfkunsten" kunt vastleggen op textiel. Een keukenschort, een kussensloop, een tafelloper, een tote bag ... het maakt niet uit ! Je creeërt eigenhandig een ontwerp, waarvan een sjabloon wordt gemaakt.  Aan de hand van jouw sjabloon wordt een origineel stuk gemaakt. 

De workshop focust op ontwerp én sjabloneertechniek. We verkennen stap voor stap wat er nodig is om van een effen stuk textiel te komen tot een hoogstpersoonlijk ontwerp om trots op te zijn.
Geen enkele voorkennis vereist. Een materialenlijstje volgt na inschrijving. 

Data
donderdagavond 19u-21u30

14/05 - 28/05 - 11/06 - 25/06/2020

Prijs
€ 105.00.-/pp (enkel zelf een stuk textiel meebrengen-schort-tafelloper-totebag-kussensloop, alle andere materiaal wordt aangeboden door Point de Vie)

INSCHRIJVEN

Deel je idee voor een workshop

Heb je zelf een idee voor een workshop of is er een activiteit die je graag zou willen bijleren, laat het mij gerust weten! Ik sta open voor elke creatieve inbreng!