Point de Vie

basiscursus KAPITALEN

Voor wie het smaakt naar meer, na het oefenen van de kleine letter "humanistisch cursief" is dit een gelegenheid om een vervolg te breien aan jouw verhaal ... Het volledige alfabet wordt uitgeschreven volgens de "knepen" van de kunst.  Gedurende 6 avonden wordt deze schrijfkunst aangeleerd stap per stap.  Het uitschrijven van een tekst zal jou niet meer onbekend in de oren klinken !  Ons doel van deze cursus = jouw persoonlijke wenskaart creëren ! De dag kan gegarandeerd niet meer stuk bij de ontvanger.  

De cursus vindt niet wekelijks plaats, zodat er nog voldoende tijd rest om zelf te oefenen ... ontspanning troef ! No stress !!

Data
woensdagavond 19u-21u30

23/01 - 06/02 - 20/02 - 13/03 - 27/03 - 3/04/2019

Prijs
€ 120.00.-/pp

VOLZET

Point de Vie

spelen met contrast

Creatieve contrasten/ lettervormen in al zijn facetten ! We doen het in deze 6 avonden.  Zwart/wit, dik/dun, dubbel/enkel, los/vast, alles kan in deze cursus.  Diverse schrijfmaterialen waarmee je kennis maakt is hier aan de orde : sumi inkt, maskeervloeistof, cola pen, fineliners, witte plakaatverf.  We maken een boekje met een verzameling van jouw ontdekkingsreis ! Basiskennis is hier geen must ! Enkel jouw prikkels in de zoektocht naar andere materialen is voldoende om hieraan deel te nemen ! 

Data
dinsdagavond 19u-21u30

19/03 - 2/04 - 23/04 - 14/05 - 28/05 - 11/06/2019

Prijs
€ 120.00.-/pp

INSCHRIJVEN

Point de Vie

handlettering voor beginners (uitgebreide versie)

Een nieuwe workshop "handlettering" dringt zich op door de blijvende vraag ernaar !! Basiskennis is hier niet vereist.  Iedereen met een vleugje creativiteit in zich kan hier aan de slag.  Deze keer wordt de "handlettering" uitgebreid aangeleerd.  We starten met potlood en ontdekken al snel de fineliner om dan te experimenteren met brushpennen in al zijn facetten.  Een leuke achtergrond creëren met ecoline, een persoonlijke tekst schrijven ... Een originele wenskaart is het eindresultaat na 3 avonden handletteren !! Een pakket met een waaier van papier en een fineliner wordt voorzien.  (inclusief prijs/pp).  Fineliners, papier en brushpennen kunnen aangekocht worden bij Point de Vie.  Tijdens de workshopavonden kan allerhande materiaal gratis uitgetest worden bij het maken van jullie wenskaarten ! Graag tot binnenkort ! 

Data
donderdagavond 19u-21u30

21/02 - 14/03 - 28/03/2019

Prijs
€ 85.00.-/pp (inclusief pakket)

INSCHRIJVEN

Deel je idee voor een workshop

Heb je zelf een idee voor een workshop of is er een activiteit die je graag zou willen bijleren, laat het mij gerust weten! Ik sta open voor elke creatieve inbreng!